søndag 6. mars 2016

Hva har egentlig islam blitt?
I min ungdom var jeg en liberal person som mente at folk måtte få mene hva de ville, gjøre hva de ville (så lenge det ikke gikk ut over andre mennesker) og oppføre seg i tråd med sine skikker og sin oppdragelse. Nå begynner jeg å bli en voksen mann (68) og føler at min ungdom var preget av naivitet. Eller kanskje er det slik at verden er blitt annerledes, fanatisk og brutalisert?

Bilde hentet fra google
Jeg syns Usman Rana var en meget spesiell person for 10 år siden. Han passet bestandig på å si det som «vår kultur» gjerne ville høre, etterfulgt av «på den annen side» som egentlig var hans budskap. Så syns jeg han begynte å bli mer voksen i argumentasjonen, men med dagens uttalelse i Dagbladet er han for meg ute og kjører igjen.

 Her kommer ingressen: - Hvis homoseksuelle handlinger skulle tillates... Da utvanner vi islam. Da mister islam troverdighet. Usman Rana (30) vil fornorske islam. Men homoseksuell praksis vil han ikke tillate.

Men Usman Rana, hvis det er slik at homoseksuell praksis er så ille at den vil utvanne islam, at islam skulle miste troverdighet, så er jo dette bare et bitte lite problem man skal hanskes med. Islam har allerede i veldig manges øyne mistet all troverdighet fordi den aksepterer vold, undertrykkelse, terrorvirksomhet etc. etc. Islam tillater IS, Boko Haram, Al Quaida og andre terrororganisasjoner å uttrykke seg om religionen. Og de uttalelsene har ikke noe med Koranen å gjøre. Uttalelsene disse kommer med har for lengst utvannet islam. Disse organisasjonene, som er kriminelle forbryterbander, er direkte fiendtlige både mot sine egne og resten av sine omgivelser. Hvorfor tør dere som kritiserer en veldig liten og forsvarsløs gruppe muslimer, ikke å stå opp mot grupper som med våpen i hånd kidnapper muslimske barn og unge kvinner og gjør dem til (sex)slaver og selvmordsbombere? Hvorfor står dere ikke opp mot dem som sørger for at muslimer må flykte fra eget land og skaper den største flyktningekatastrofen som har vært i nabolandene og Europa siden annen verdenskrig.

Jeg skjønner det ikke når Dagbladet samme dag har følgende artikkel. http://www.dagbladet.no/2016/03/05/nyheter/is/utenriks/krig_og_konflikter/syria/43403481/
IS trener småbarn til å bli spioner, bødler og selvmordsbombere: - Mer effektive enn voksne. Barn blir spioner, soldater og bødler.

Bilde hentet fra google
Er det virkelig en slik verden dere vil ha. Det er like hjelpesløst at kristne fanatikere skal leve etter Bibelen som ble skrevet ned for nesten to tusen år siden, som at dere skal leve etter Koranen som ble skrevet ned noen århundrer senere. Ganske rart å tenke på at dere da var vesentlig lengre fremme i utvikling enn europeere. De som skal leve etter Bibelen og Koranen har litt problemer, for verden har gått videre. Nå finnes både PC, Ipad, biler (i hvert fall for menn), smarttelefoner og ikke minst våpen som ikke på noen måte er beskrevet i Bibelen eller Koranen. Og denne utviklingen aksepterer dere uten videre.

Men deres feighet finnes fortsatt. La oss angripe de svake, enten det er barn, kvinner eller homoseksuelle. Ja, dere er tapre Usman Rana.

Men det du er redd for Usman Rana, er at et lite fåtall muslimer som begår homoseksuell praksis skal utvanne islam og svekke dens troverdighet. Det er så dumt sagt at jeg aldri ville ha trodd at en så klok mann som deg ville uttale disse ordene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar