En ganske god mandagsmiddag…
Kona mi er
glad i fisk, så i dag ble det lettsaltet torsk. Det verste er jo at jeg syns
det er godt jeg også. Og så er det ganske enkelt. Poteter har jeg,
mandelpoteter. Lerøy har en utrolig god lettsaltet torsk som jeg kjøper på
Kiwi. For å gjøre det litt bedre enn normalt, har jeg også noen frosne scampi –
Black Tiger. En pose rekker jo til en rekke middager. Og for å holde meg til
det frosne så blir det frossen broccoliblanding – broccoli, blomkål og
gulrøtter. (Nå har vi hatt salater i 3 dager, så det er godt å gjøre det enkelt.)
Da er jobben
gjort. Nå er det bare å vente litt. Potetene er ferdig og da heller jeg de over
i en dyp skål som allerede er krydret med pepper, hvitløkspulver og dill, samt
litt smør og rømme. Blander dette godt sammen og har en aldeles nydelig potet
til torsken som bare kan legges på tallerkenen. Over torsken legger jeg
scampiene og øser på med litt av den sursøte sausen. Så legger jeg på de dampede
grønnsakene. Kanskje krydre de litt og gi dem et anstrøk av smør.
Det tok jo
ikke lang tid heller. 30 minutter. Og da rakk jeg å skrive denne bloggen også. Men
det ble godt denne gangen også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar